Reisvaccinatie

Reisadvies

Ook voor een reisadvies kunt u bij ons terecht.

U krijgt dan advies over eventuele vaccinaties, malariatabletten en andere voorzorgsmaatregelen voor het gebied waar u naar toe gaat.

Om een goed advies te kunnen geven, is informatie nodig over uw reis, eventuele eerdere vaccinaties en uw gezondheid.

Wij doen deze reizigersadviezen voor zowel patiënten van binnen als van buiten de praktijk.

Indien u reisadvies wenst vul dan het onderstaande formulier digitaal in of haal een formulier op in onze praktijk. Na ontvangst kan er dan in overleg met u een afspraak worden ingepland voor ongeveer een week later.

Wij adviseren u om tenminste 6 weken voor uw vertrek een afspraak te maken. Een aantal vaccinaties dient namelijk geruime tijd voor vertrek te worden toegediend.

De kosten voor het consult zijn 35 euro per persoon. Deze moeten contant betaald worden. Het advies, het vaccinatieboekje, het bestellen en het zetten van de vaccinaties zijn in de prijs inbegrepen. De kosten van de vaccinaties zelf moeten bij de apotheek betaald worden. Afhankelijk van uw verzekering worden deze kosten deels of volledig vergoed.

De eventuele geadviseerde vaccinaties kunnen met recept bij de apotheek worden opgehaald. De meeste vaccinaties kunnen bij apotheek Maasbracht na 1 dag gehaald worden. Dit met uitzondering van de gele koorts, welke wij niet kunnen zetten.

Tijdens de afspraak voor uw reisadvies zal een vervolgafspraak worden gemaakt voor het zetten van de eventuele vaccinatie zodat u beschermd op vakantie kunt gaan.

Reisvaccinatie Formulier


Persoonlijke gegevens
Reisgegevens
Vaccinatiegegevens


Zo ja, welke vaccinaties heeft u gehad? Geef u in dat geval ook aan wanneer u deze vaccinatie ontvangen heeft.


OpmerkingDeze kunnen zijn: Malarone malaria pillen/ Lariam malaria pillen/ Paludrine malaria pillen/ Doxycycline malaria pillen of andere

Medische gegevens
Heeft u een of meer van onderstaande aandoeningen (gehad)?